ایمنی

ایمنی

ایمنی

ایمنی

آموزش خاموش کردن آتش روغن داغ

طبق آمار ، بیشتر آتش سوزی ها از آشپزخانه ها شروع می شوند و یکی از شایع ترین دلایل آتش سوزی در آشپزخانه ها آتش گرفتن روغن داغ است.

هنگامی که دود آشکاری از ظرف شما بلند می شود ، یعنی روغن داخل ظرف به دمای نهایی خود رسیده است ، در این زمان روغن شروع به تجزیه می کند. وقتی روغن به نقطه اشتعال خود رسید (که در اکثر روغن ها حدود 320 درجه سانتی گراد است) ، حلقه های آتش روی سطح و اطراف آن تشکیل می شود و اگر این دما به 400 درجه سانتیگراد برسد ، سطح کاملاً آتش می گیرد.

در زمان آتش گرفتن روغن برای خاموش کردن آن از آب استفاده نکنید. زیرا آب نه تنها آتش را خاموش نمی کند بلکه باعث بیرون ریختن روغنهای مشتعل شده و می تواند آتش را گسترش دهد یا باعث سوختگی در فرد شود.


هنگامی که روغن در حال سوختن است ، به یاد داشته باشید که شما دو گزینه دارید:


گزینه 1: شیر گاز را ببندید و سپس دری به اندازه ظرف آتش گرفته پیدا کنید و روی آن قرار دهید. آتش به راحتی مهار می شود.


گزینه 2: یک پارچه کلفت غیر پلاستیکی را مرطوب کرده و به آرامی روی تابه قرار دهید تا آتش خاموش شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد